Scandinavia

Last ned brosjyre

Morgendagens isoleringsmateriale!

I takt med myndighetenes krav til økte isolasjonsverdier i bygg, har tykkelse på vegger såvel som byggets øvrige konstruksjoner økt, dette fordi de tradisjonelle isolasjonsproduktene har vært veldig plasskrevende.
Med høyeffektiv polyuretan sprøyteisolering som isolasjonsmedium- vil en kunne gå betraktelig ned på dimensjoner i både vegger, tak- og gulv. Samtidig som du oppnår store bygge- og energibesparelser får du en ekstra bonus i form av et økt bruksareal og en sterkere byggkonstruksjon.

Med Foam-LOK polyuretan isolering vil du kunne få et passivhus (U-verdi 0,10) innenfor 200 mm veggtykkelse.
Foam-Lok sprøyteisolering er et 2-komponent flytende høyeffektiv polyuretanisolering som påføres under trykk og ekspanderer 30-100 ganger på få sekunder - alt etter hvilken type som benyttes. Den ekspanderte isolasjonen er tørr etter få sekunder og er 100% tett.

 

Foam-Lok sprøytes sømløst på overflaten og vil derfor ikke ha synlig skjøter.
Foam-Lok er flytende under sprøyting og vil derfor trenge inn i de vanskeligste krinker og kroker hvor det ellers ville være så og si umulig og isolere.
Lapollas produktsortiment inneholder isolasjonsmedier med både «åpne» og «lukkede» celler. Foam-Loks produktspekter spenner fra grunnisolasjon og radonsperrer - til isolering av innvendig såvel som utvendig gulv, tak og vegger.
Foam-Lok kan med fordel benyttes som isolasjon til tanker, sisterner,
rørgater, ventilasjonssystemer e.t.c. Foam-Lok leveres i ulike trykk og
strekkfastheter alt etter bruksområde.

  • Vindsperre såvel som vanntett.

  • Kombinert isolasjon og radonsperre

  • Optimal til grunn og grunnmursisolasjon